FAQ

Algemeen

Ik heb problemen met het account aanmaken, wat nu?

Als je problemen ondervindt bij het maken van een account, stuur dan even een email met de gewenste bestelling en je adresgegevens door naar info@maandplanner.eu Wij zullen dan het account verder activeren, zodat je alsnog via de normale weg de bestelling kunt afronden.

Wat zijn jullie levertijden?

Dat varieert van artikel tot artikel. De geschatte levertijd van je bestelling is uitgedrukt in werkdagen en staat vermeld op onze website per product. Bestellingen op werkdagen na 17:00 komen één dag later aan. Bevat je bestelling meerdere artikelen met verschillende levertermijnen, dan geldt de langste levertijd. In uitzonderlijke gevallen kan het gebeuren dat je bestelling in meerdere delen wordt geleverd. Weekplanner.eu is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport. Waar is mijn pakket? In verband met de grote formaten van onze producten werken wij al jarenlang met een aantal betrouwbare partners. Na ontvangst van uw order ontvangt u binnen enkele werkdagen de verwachte leverdatum. Één dag vooraf de leverdatum ontvangt u van onze vervoerder een mail met verwachte levertijd. 

Hoe kan ik een product retourneren?

Onze retourvoorwaarden:
– Het artikel dient binnen 14 dagen na aankoop retour gezonden te zijn.
– Voordat je het artikel opstuurt, zorg je dat je de retourzending aangemeld hebt via een mail naar info@maandplanner.eu.
– U ontvangt via onze vaste pakketdienst, MYparcel.nl, een mail met daarin een retourlabel om te downloaden. Dit label kunt u bevestigen op uw pakket en aanbieden bij een lokaal postkantoor (geen DHL) .
– Mocht het product beschadigd zijn, gebruikssporen bevatten of niet compleet zijn vervalt het recht op retour van aankoopbedrag;
– Zodra wij het pakketje met bovenstaande voorwaarden ontvangen en beoordeeld hebben zullen wij het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten van retourneren, binnen 5 werkdagen terugstorten.

Om het milieu te sparen, voegen we niet standaard een retourformulier aan onze bestellingen.

Maandplanner magneetbord

Wordt er bevestigingsmateriaal meegeleverd?

Ja, bij onze weekplanner borden zit er bevestigingsmateriaal bij. Omdat er zoveel verschillende soorten wandmaterialen zijn, raden wij bij twijfel altijd aan om advies op te nemen met de plaatselijke vakhandel.

Welke markers kan ik gebruiken?

Voor onze maandplanner borden gebruik je speciale whiteboard markers (en geen gewone stiften of permanent markers). Wij adviseren om onze whiteboard markers, die uitvoerig getest zijn, te gebruiken voor het beste resultaat. Andere typen stiften zijn mogelijk niet (volledig) uitwisbaar. De whiteboardmarkers moeten in elk geval op alcoholbasis zijn.
Verder blijkt, zoals wel met meer producten, dat het spreekwoord goedkoop = duurkoop zeker van toepassing is op whiteboard markers. Budget markers kun je dus maar beter links laten liggen. Wij geven geen garantie op borden waarbij markers van derden zijn gebruikt.

Tips voor juist whiteboard gebruik
  • Gebruik onze whiteboardmarkers (op alcoholbasis)
  • Als je onze reinigingsspray gebruikt, deze eerst op een doek spuiten. Nooit rechtstreeks op het bord.
  • Alleen droge inkt wissen. Eerst de inkt laten drogen (enkele seconden)
  • Let op dat er geen vuil onder de inktwisser zit. Deze kan het bord beschadigen (krassen)
  • Heb je een whiteboardmarker gebruikt op basis van ketonen dan is de tekst niet meer goed uitwisbaar. Om dit op te lossen kun je erover heen gaan met een whiteboardmarker op alcoholbasis. Laten intrekken en daarna opnieuw uitwissen. En eventueel daarna onze whiteboardspray gebruiken